Lidewij en haar team

In 2008 is Lidewij gestart met De Picknicktafel. Na jarenlange ervaring in de horeca, zowel op de vloer als in de keuken, is de Picknicktafel geboren.
De Picknicktafel is een cateringbedrijf wat lunches, diners en feesten organiseert op bijzondere locaties. Midden in het weiland bijvoorbeeld, of onder de kersenbomen. Maar wij hebben ook gewerkt op de Pier van Scheveningen, op de kade aan het IJ in Amsterdam, in oude kassen, stallen, noem maar op. 
Wij maken een met onze stijlvol gedekte tafels met veldbloemen en houten stoelen overal een bijzondere sfeer. 
 Lidewij is naast de organisatie vooral druk in de keuken. Ze kiest alle producten met de grootst mogelijke zorg uit en wil altijd graag weten waar alles vandaan komt. Vandaar ook de bewuste keuze voor veel biologische en scharrelproducten en de samenwerking met lokale producenten. 
De Picknicktafel staat garant voor een unieke belevenis en een smaakvolle maaltijd met pure smaken.

Spijzen

Samen maken we een passend menu wat aansluit bij jullie wensen.

Een uitgebreid diner in meerdere gangen, een proeverij, of liever een buffet? Bij ons is het allemaal mogelijk.
Ook heel gezellig, is een shared diner. We serveren dan al het lekkers in gangen, midden op de tafel. Iedereen kan dan pakken waar hij zin in heeft.

Passende wijnen

Wij werken graag met passende wijnen. Als je kiest voor een wijnarrangement gaan we op zoek naar de mooiste wijn-spijs combinaties.
Daarnaast schenken wij met trots Cuvée Luc en Cuvée Niels als huiswijn.
Heerlijke biologische wijnen van Nederlandse wijnboeren met hun domein in de Provence aan de voet van de Mont Ventoux.